ANNONS

Stockholm imorgon!

/

Sista dagen har i Kalifornien bestod av en joggingrunda pa 40 minuter, frukost pa Starbucks, resvaska-shopping, godis, tarta och The Sound of music .. Packning glomde jag forstas! Det har varit lite kallare har idag, ca 16 grader vilket ar riktig vinter har borta men jag far antagligen en chock nar jag kommer till arlanda och marker hur kallt det ar i Sverige. Nils sa att han hade tagit upp mina varma klader och jackor fran kallaren, det var gulligt gjort. Ska bli kul och se hur mycket sno det ar i Ovik just nu!

Klockan ar 21.00 har nu, ska kolla klart filmen som tydligen ar fyra timmar lang!! Och sedan hoppa i sang. Planet igar imorgon 12.00 fran San Francisco och vi maste vara dar fyra timmar innan pga av bombhoten.. Kram allihopa 🙂

Kall dag i Sacramento, 16 grader!! Frukost pa Starbucks

Nils skickade tva postkakor fran Sverige, det uppskattades hos mina slaktingar!

The Sound of music ar pa tv:en just nu!

Min packning! Lagg marke till matchning med de rosa strecket pa den graa vaskan

Jag i ”mitt rum” just nu, har pa mig en morgonrock fran Victoria Secrets!

76
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00