Pedikyr!

Hej!

Efter min powerwalk imorse sa spennderade jag dagen i Rosevilles shoppingmall, det ar sjukligt stort och det tar nagra dagar att ga igenom allt. Fortfarande sa kan jag inte lokalisera mig och det ar ovanligt! Kopte fler presenter i dag till alla vanner och slakt, hittade massa fina saker men tyvarr sa kan jag inte visa upp de har eftersom att alla laser bloggen, haha. Fick aven pedikyr idag. Vilken skillnad pedikyren ar har i USA, massagestol, massage av benen och inpackning med ett slags stearin som gor fotterna mjuka, valde att gora fransk manikyr pa tanaglarna. Passade aven pa att vaxa ogonbrynen medan min kusin Rebecca blev klar med sin manikyr.

Aker hem tilll Stockholm pa mandag sa vi kommer bara att ta det lugnt under helgen, kanns ratt skont for det har varit tva intensiva men valdigt roliga tva veckor har i Kalifornien med slakten. Aker till Ovik direkt efter och ska fira nyar, snacka om kontraster. De basta men fran tva olika hall 🙂

Rosettdiadem, kavaj, blus, jeans och ballerinas

Pedikyr

Titta vad fina naglarna blev!


Haha, blingade min mobil i gallerian..

 1. vart kan man göra så där med mobilerna? din blev jättefin!

 2. Don skriver:

  Vilka jädrans båtar till fötter du har!

 3. Shiaaat vad fin mobilen var 😀 â?¥

 4. evelina skriver:

  söt du är 🙂
  och snygg mobil 😉

 5. Johanna skriver:

  snygg mobil och söta tånaglar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..