ANNONS

Den sprack..

/

Ah neeej, min resvaska sprack nar jag packade!! Gah nu maste jag aka kopa en ny. Hoppas att jag hittar en megastor annars far jag kopa tva sma och betala for en extra resvaska. Klockan ar 14.00 har i Kalifornien och vart flyg hem till Stockholm gar klockan 12.00 imorgon. Precis som pa hitvagen sa har vi tva mellanlandningar, en i Chicago och en i Heathrow innan vi ar hemma, tar ca 24 timmar men eftersom tidskillnaden ar nio timmar sa kommer jag vara framme i Stockholm 21.00 och planet upp till Ovik gar pa morgonen dagen efter, sa da blir det arlanda igen .. Blir riktigt jobbigt!

Jahapp da ar det bara att aka kopa en ny resvaska for min del, vi hors senare..

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00