ANNONS

Julafton nr 1

/

God jul igen!

Idag ar det julafton pa riktigt har i USA eftersom det ar den 25:e men vi firade igar ocksa. Temat var ”En svensk jul pa ett amerikanskt satt” Vilket innebar julmust, glogg, pepparkakor och julklappar men amerikansk julmat. Vi startade dagen med att se ”A christmas carol” pa bio och sedan hade vi en stor julmiddag har hemma, var svenska granne Veronica kom over och firade jul med oss. Vi at turkey, stuffing, mashpotatos, jam och sotpotatis med marsmellow pa, otroligt gott! Till efteratt var det chokladkaka! Vi tankte ga till kyrkan eftersom ratt manga gor de har men vi var for trotta. Julaftonen var supermysig och Lisa och Kenneth hade lagt ner tid och karlek sa att vi skulle ”kanna oss hemma” och det gjorde vi verkligen!

Min klanning kommer ifran Forever 21

Turkey!

Sotpotatis med marshmellow var nytt for mig men valdigt gott!

Chokladkaka!

Savannah!

Det ar ett internt skamt att vi alla posar likadnat 🙂

Jag och min kusin

Rebecca, Veronica och jag

49
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00