Julafton nr 1

God jul igen!

Idag ar det julafton pa riktigt har i USA eftersom det ar den 25:e men vi firade igar ocksa. Temat var ”En svensk jul pa ett amerikanskt satt” Vilket innebar julmust, glogg, pepparkakor och julklappar men amerikansk julmat. Vi startade dagen med att se ”A christmas carol” pa bio och sedan hade vi en stor julmiddag har hemma, var svenska granne Veronica kom over och firade jul med oss. Vi at turkey, stuffing, mashpotatos, jam och sotpotatis med marsmellow pa, otroligt gott! Till efteratt var det chokladkaka! Vi tankte ga till kyrkan eftersom ratt manga gor de har men vi var for trotta. Julaftonen var supermysig och Lisa och Kenneth hade lagt ner tid och karlek sa att vi skulle ”kanna oss hemma” och det gjorde vi verkligen!

Min klanning kommer ifran Forever 21

Turkey!

Sotpotatis med marshmellow var nytt for mig men valdigt gott!

Chokladkaka!

Savannah!

Det ar ett internt skamt att vi alla posar likadnat 🙂

Jag och min kusin

Rebecca, Veronica och jag

 1. malin skriver:

  va vacker du e bella 🙂

 2. emmy skriver:

  Man blev sugen på att åka till USA nu!

 3. Jenny skriver:

  Ville bara säga att Julafton ,Christmas eve, i USA också är den 24:e. Man firar dock ju på Juldagen den 25:e, Christmas Day, men det är inte Julafton för det…

 4. Vill passa på att tipsa om en ny så kallad ”gratissida” där man kan få gratisskor genom att besöka hemsidor och logga in! Det är en jättebra gratissida eftersom man varje dag får två poäng bara genom att logga in och besöka en daglig hemsida, det går jättefort och är helt gratis! Poängen kan man sedan byta mot presentkort till exempelvis Din sko, Bianco eller Nilson eller Stadium Gå in på länken och få 50 poäng direkt! http://www.gratisskor

 5. Inez skriver:

  VIlken fin klänning du hade!
  Jag firar också jul i USA i år eftersom jag är au pair här. Missade dock marshmallowspotatisen helt 😛 var det verkligen gott?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..