Christmas day

Idag borjade jag deras julafton med en joggingtur runt Mc Kinley park med Alicia Keys i ipoden. Var nara pa att springa in i en lyktstolpe for att jag sag en ekorre i graset, haha men det kryllar av de har och de ar liksom tama. Det ar sa varmt har och soligt, det kommer inte att bli kul att aka hem pa mandag till kylan och sno men jag far ju traffa min fina Nils och alla vanner och fira nyarsafton sa det ar bra! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och gora mig ordning for vi ska till Lisas syster utanfor Sacramento och fira deras julafton med en stor barbeque, vi ska barbequa ostron, kott och skaldjur,  ska bli valdigt spannade! Vi hors imorgon 🙂

Min joggingtur imorse, de ar sa ljust ute!

 1. maria skriver:

  ville bara säga gillar din blogg. Du verkar jordnära från skillnad till alla dom där kända fjortisbloggarna.

 2. S & H skriver:

  Du kan – Bloggen om självkänsla & självförtroende

 3. Härligt!

  Snart stundar nyårsafton…

  Klä upp dig för nyår 2010. Tips på klänningar finns på min sida!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..