Disneyland, dag två

Vilken dag! Sista dagen på Disneyland i Los Angeles var otroligt rolig, vi åkte saker som vi inte hann med igår men ändå han vi inte åka allt, så stort är det. Har levt på sötsaker idag som glass i mängder, kettle corn, caramell apple och corndogs. Mår väldigt illa om jag ska vara ärlig men jag ville liksom klämma ut det sista på mitt disneyland-liv det senaste två dagarna. Nu längtar jag efter gröt och lingon typ, haha.

Idag var det en stor parad på kvällen tillsammans med låtsas-snö, alla Disneys kända figurer gick i en julparad. Jag blev helt i extas när Askungen kom med sin prins, det har alltid varit min favorit-disneyfilm så jag kände mig liten igen och drogs med av showen. Så coolt. Ni vet Kalle Anka på julafton? När alla går i en parad in i tomtens säck precis så var det. Disneyland i L.A är något som man måste göra under sin livstid så är det bara. Det spelar ingen roll om man gillar attraktioner eller ej, det är känslan som är häftig.

Imorgon är det lite turistgrejer i L.A som gäller, hollywoodskylten, kändiskarta och walk of fame, det kommer att bli roligt, det var några år sen sist. Sov så gott allihopa!

Jamba Juice är det bästa jag vet just nu! Jag köpte size medium, så de är rätt stora

Space Mountain, min favorit

En av dagens glassar..

Vi träffade Musse!

Disney at kvällstid, tänk er Gamla stan fast bara Disneyland

Disneyparaden 🙂

Visst är slottet vackert 🙂

 1. Vilka fina bilder från Disneyland! Love Anaheim 🙂

 2. Moa skriver:

  Hej !
  Jag heter Moa o jag ska bara säga du har en jätte fin blogg o jag beundrar dig 😀
  Kolla gärna in min blogg http://www.bastemoasblogg.blogg.se
  Kolla/bevaka/kommentera 😀

 3. ser jättemysigt ut 🙂

 4. ååh, vad mysigt att vara i la! 😀
  jag bor i usa och jag firade julen den 25de, men det kändes inte så annorlunda ! 😀
  kram och ha det så bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..