ANNONS

What to do..

/

Såhär ser min vecka ut:

Tisdag: Möte med Bellme, möte med Spotlife och plåtning av min klädkollektion

Onsdag: NRJ 7.30 med Tyra sedan har vi möte med ett företag som vi har en idé för, bleka tänderna hos gulliga Eva, event på kvällen hos Make up Store med Tyra och Kenza

Torsdag: Entreprenörslunch med Founders Alliance på Berns, DI Gasell

Fredag: Anordna ett stort klädevent med Tyra hos Lyxoutlet på kvällen! Alla ni läsare kommer att få shoppa märkeskläder till 70 % rabatt i deras butik. Mer info kommer imorgon på bloggen (och till er som inte kan ta er till Stockholm, bara lugn vi har hittat på en bra lösning så att ni får samma erbjudande)

Helgen: Julbak hos Linn annars rätt oplanerad!

Utöver allt så är det bokskrivning varje dag, deadline innan jag åker till USA..

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00