What to do..

Såhär ser min vecka ut:

Tisdag: Möte med Bellme, möte med Spotlife och plåtning av min klädkollektion

Onsdag: NRJ 7.30 med Tyra sedan har vi möte med ett företag som vi har en idé för, bleka tänderna hos gulliga Eva, event på kvällen hos Make up Store med Tyra och Kenza

Torsdag: Entreprenörslunch med Founders Alliance på Berns, DI Gasell

Fredag: Anordna ett stort klädevent med Tyra hos Lyxoutlet på kvällen! Alla ni läsare kommer att få shoppa märkeskläder till 70 % rabatt i deras butik. Mer info kommer imorgon på bloggen (och till er som inte kan ta er till Stockholm, bara lugn vi har hittat på en bra lösning så att ni får samma erbjudande)

Helgen: Julbak hos Linn annars rätt oplanerad!

Utöver allt så är det bokskrivning varje dag, deadline innan jag åker till USA..

 1. Amanda skriver:

  Hej! Du verkar ha rätt bra självkänsla.. Vilket är grymt tycker jag! Men jag har en fråga till dig. Har du någon gång känt att du inte VILL acceptera din kropp för hur den ser ut, för då vet du om att du kommer vara ”lyckligt fet”? Det är en fråga som iallafall stör mig ganska mycket..
  Skulle vara kul med svar och få se vad du tycker 🙂

 2. Hanna skriver:

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på smink på en månad? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika butiker som säljer smink, ex �hléns och Kicks. Det man gör är att besöka hemsidor, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191155

  Jag hoppas vi ses!

 3. Sanna skriver:

  låter som en riktigt skoig och härlig vecka

 4. hørtes ut som en bra uke!:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..