Ur bloggarkivet

Tycker att det är dags för lite påminnelse. �ven om det inte är bikini-säsong så är det många tjejer som tänker på kropps-komplex i alla fall och låter dom styra ens liv. Jag upprepar det jag skrev i inlägget i somras, du har två val, antingen låter du dina komplex styra över ditt liv och gör dig ledsen eller så väljer du att vara en superwoman i ditt liv och struntar i dom och lägger energin på att leva ditt liv och ha kul!

Jag hade tandställning och rejält dålig hy när min blogg blev stor. Tror ni att jag hade lyckats med allt om jag tänkte på att inte öppna munnen eller på att alla skulle se min acne? Jag valde att lägga all energi på att göra det jag ville göra, inget komplex har någonsin fått stoppa mig och mina drömmar, det ska gälla er också.

Från ett inlägg i somras

 1. acmed skriver:

  FAAN va nicce har ruuunkaatt Blåsor på Snorren till denna bild. PUSS & slick i mutttan

 2. Ida skriver:

  Hej! Detta måste vara ditt bästa inlägg någonsin! Jag läste det i sommras och jag läser det nu, det är lika bra! 🙂 Kan du inte lägga upp det varje månad eller så för man mår så bra efter att ha läst det! 😀

  Du har världens bästa blogg!

 3. s. skriver:

  jag tycker du har så rätt! jag blir så trött på att man ska behöva tänka på sånt här… det är verkligen rätt det du säger/har sagt,,
  kissie skriver mkt om dig, att du har acne osv. men varför ska man ens behöva gömm något som man inte ens kan kontrollera?! inte så konstigt att hon inte har några finnar med allt smink hon har! hennes blogg är inte hälften så bra som din. när jag lämnar hennes blogg är man nere, när man lämnar din blogg mår jag bra!

 4. elinore skriver:

  alltså det är bra saker du skriver MEN lår och mage? är det det enda som folk har komplex över som du kan skriva om? om fetma?
  Kan du inte tänka på dem som har komplex över sina små bröst? Folk som är för smala? Tänk på såna människor ibland också!? De skulle säkert behöva uppmuntras ibland istället för att du tjatar på om tjocka!

 5. Becky skriver:

  Hm..hur många av dina inlägg handlar inte om kroppsvikt egentligen? Får liksom en obehaglig känsla av att du är väldigt viktfixerad även om du babblar på hela tiden om att du inte bryr dig ett dugg..kan du inte skriva om mer intressanta saker än din vikt hela tiden? Vem bryr sig om hur mycket du väger? Inte någon tror jag..
  Ha det bra /Becky

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..