Manikyr

Jag och Rebecca, min kusin har haft en riktig mysmåndag (jag har verkligen överanvänt ordet mys nu) och gått och fixat naglarna och nu sitter vi på Fresco där vi har lunchat och planerat vår USA-resa, jag längtar så att jag dör tror jag. Men den 13 december flyger vi till våra underbara släktingar i Kalifornien och ska fira jul!

Nu blir det en shoppingtripp för vår del på stan, måste kolla på en stor resväska till resan, sedan ska jag träna på Balance, blir styrketräning med kettlebells för min del. Har förresten tänkt att börja på bikramyoga i veckan, det kommer att bli kul 🙂

Idag har jag på mig päls, klänning från Elise, skärp från Slowmotion, tights från Zara, stövlar från DNA och väska från Apriqot

Min kusin Rebecca på Naglar på Fridas

Visst är Gunilla duktig!

 1. Karolin skriver:

  Hejsan!

  Jag vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg. Du verkar vara en härlig tjej, det gillar jag!
  Och du, SNYGGA naglar.. Helt underbara!

  Ville också lägga till en kommentar om ditt senare inlägg om självkänsla. På tal om naglar så har jag haft en konstig nagel sedan jag var sex år. Jag har mått så dåligt över den och har alltid gömt den för folk, tydligen ganska bra för ingen har vetat om den nästan. Men i alla fall. Den har i stort sett varit ”död” och nu detta året har jag opererat bort den helt, så nu är jag helt slät på fingert och kommer alltid att vara det. Det värsta är att det är på mitt vänstra ringfinger.. Mmm kul när jag ska gifta mig 🙁

  Jag har mått så himla dåligt men jag bestämde mig för att acceptera det! Jag är ju för guds skull UNIK! Så nu när jag har kunder i min butik så gömmer jag den inte. Undrar de något så svarar jag gärna.

  Jag tycker att det är bra att du skriver om självkänsla och om hur du bygger upp den. Som sagt älskar din blogg. Jag ville bara dela med mig av mitt så kanske folk förstår att det är inte hela världen.. Och om det är det, lär dig leva med det. Du är lika älskar för det!

  Ha det superbra!
  Kram

 2. MODELL, SÃ?NGERSKA, MCBRUD
  Min blogg är mest igenkänd för mina dagliga kosttips men även för mitt stora intresse som ofta ses som annorlunda hos tjejer!
  Skriver även om cancern som drabbade min familj i julas
  Mode
  Träning
  Musik
  Foto
  ——————–
  http://mcjennie.devote.se/

 3. Uuunderbara naglar och du är snygg som vanligt! Puss!

 4. trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

  trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

  trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

  trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

  trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

  trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

  trött på fjrotisbloggar?
  läs vår emo blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..