Måndagmorgon

God morgon!

Sitter och äter lussebullar till frukost, det är riktig lyx! Dock vaknade jag upp med världens huvudvärk, kan det bero på roaccutanen? Jag märket att roaccutan verkligen fungerar men biverkningarna är många, smärta i lederna har jag också fått, man känner sig som en gammal tant som har ont överrallt! Har tid hos hudläkaren snart i alla fall, då ska han följa upp hur det går, får passa på att ställa alla frågor då.

Det blev inget bokskrivande imorse på grund av värken men jag får skriva lite ikväll istället. Nu ska jag åka och träffa min kusin Rebecca och gå till Naglar på Fridas och fixa våra naglar hos Gunilla. Hon fick det av mig i födelsedagspresent, jag har ju gått dit i snart två år och tycker att det är den bästa salongen i stan!

Blev min spetsklänning från Elise idag och diadem, visst ser hyn fräsch ut? Jag har Wet n Wild concealerpalett över hela ansiktet i ett tunt lager och I.d mineralpuder över

Om du vill vinna en Iphone får du inte glömma bort att kika in bloggen idag!

  1. DEENA skriver:

    hej bella , jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på . Okej det är så här att min bror (som fyller 17 snart ) har acne , han har ganska mycket runt kinderna . Han ser väldigt bra ut förutom det . han är min bror och jag älskar honom men jag vill bara hjälpa . han har använt allt , proactiv , basiron , you name it . men inget verkar funka . jag vill att han ska pröva det här som du använder , jag vet att ni är helt olika och att han måste fråga sin läkare men , hur gjorde du ?

  2. Mary skriver:

    Din hy ser helt fantastisk ut!!!

  3. Den verkar ju riktigt bra, dendär Wet n Wild!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..