Måndagmorgon

God morgon!

Sitter och äter lussebullar till frukost, det är riktig lyx! Dock vaknade jag upp med världens huvudvärk, kan det bero på roaccutanen? Jag märket att roaccutan verkligen fungerar men biverkningarna är många, smärta i lederna har jag också fått, man känner sig som en gammal tant som har ont överrallt! Har tid hos hudläkaren snart i alla fall, då ska han följa upp hur det går, får passa på att ställa alla frågor då.

Det blev inget bokskrivande imorse på grund av värken men jag får skriva lite ikväll istället. Nu ska jag åka och träffa min kusin Rebecca och gå till Naglar på Fridas och fixa våra naglar hos Gunilla. Hon fick det av mig i födelsedagspresent, jag har ju gått dit i snart två år och tycker att det är den bästa salongen i stan!

Blev min spetsklänning från Elise idag och diadem, visst ser hyn fräsch ut? Jag har Wet n Wild concealerpalett över hela ansiktet i ett tunt lager och I.d mineralpuder över

Om du vill vinna en Iphone får du inte glömma bort att kika in bloggen idag!

LOADING..