Mysboosta dig

Jag borde döpa om min blogg till ”Choklad och mysbloggen” för det är just så det känns nu, haha. Men jag lever livet efter att hela tiden göra det bästa av alla situationer och för att jag ska hålla mig borta från höstdepp och stress så måste jag lägga tid på att bara mysa. Och hur fel är egentligen det? Jag och mina mysstrumpor har blivit bästisar på den senaste tiden. Många mailar just om höstdepp och hur man motverkar det. Mitt svar är: gå ut om dagarna och få lite ljus, ta en fika med en vän eller promenera och mysboosta dig på kvällen med god mat, bodylotions och doftljus. Har man dagliga mysrutiner så uppskattar man mörkret mer och att man lär sig varva ner och bli mer harmonisk. Då blir man även mer koncentrerad på det man måste göra om dagarna, såsom jobb, plugg eller i mitt fall skriva på min bok! Jag försöker göra allt med ett leende, det känns som en klyscha men livet blir så mycket roligare när man väljer att le och se möjligheter i allt!

Nej nu ska jag läsa senaste numret av Elle och äta pepparkakor!

  1. Splendidly done is well-advised b wealthier than well said.

  2. Splendidly done is sick than spectacularly said.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..