Lussemys

Vi klarade lussebakningen tillslut! Sedan bullade vi upp med lussekatterna, pepparkakor och glögg i vardagsrummet och så kikade vi igenom gårdagens Robinson-avsnitt som vi missade igår när vi var på bion. Jag älskar Robinson men jag tycker att deltagarna är rätt tråkiga i år, man saknar nästan bråk-Christian från förra gången!

Hur som helst det är första advent idag och jag hade tänkt att börja med en julklappskalender till er men jag har inte hunnit ordna julklappar att lotta ut till varje dag på grund av tidsbrist men däremot så har jag ordnat en tävling om att vinna en Iphone redan imorgon som plåster på såren. Kika in bloggen imorgon om du vill tävla 🙂

Titta vad mysigt jag fick till det!

Våra lussebullar blev väldigt stora

Har gått runt i söta strump-tofflor under kvällen, fick de av Josephine som b-day-present!

LOADING..