Lussemys

Vi klarade lussebakningen tillslut! Sedan bullade vi upp med lussekatterna, pepparkakor och glögg i vardagsrummet och så kikade vi igenom gårdagens Robinson-avsnitt som vi missade igår när vi var på bion. Jag älskar Robinson men jag tycker att deltagarna är rätt tråkiga i år, man saknar nästan bråk-Christian från förra gången!

Hur som helst det är första advent idag och jag hade tänkt att börja med en julklappskalender till er men jag har inte hunnit ordna julklappar att lotta ut till varje dag på grund av tidsbrist men däremot så har jag ordnat en tävling om att vinna en Iphone redan imorgon som plåster på såren. Kika in bloggen imorgon om du vill tävla 🙂

Titta vad mysigt jag fick till det!

Våra lussebullar blev väldigt stora

Har gått runt i söta strump-tofflor under kvällen, fick de av Josephine som b-day-present!

 1. Julia skriver:

  Hej Isabella!

  Jag undrar vart de söta strump-tofflorna kommer ifrÃ¥n som du fick av Josefin? Ã?r jättesugen pÃ¥ ett par 🙂

 2. jenn skriver:

  åh gudvad gott med lussebullar!!!! 😀 har inte ätit någon ännu 🙁 haha

 3. Kalle skriver:

  Gott med lussebullar!

 4. Ewelina skriver:

  vart är kopparna köpt?

 5. Hanna skriver:

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på smink på en månad? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika butiker som säljer smink, ex �hléns och Kicks. Det man gör är att besöka hemsidor, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191155

  Jag hoppas vi ses!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..