La Neta och Metropia

God morgon!

Efter fikat hos mamma igår så åkte jag och mötte Nils. Vi gick till ett nytt ställe som heter La Neta som ligger på Barnhusgatan närheten av Drottninggatan där de serverar mexikansk mat. Stället var väldigt enkelt och såg mer ut som ett snabbmats-ställe än en restaurang men maten var billig och helt okej. Fast jag skulle nog gå dit på lunchen än att välja att äta middag där, jag gillar att sitta ner bekvämt, länge och bara mysa!

Efter La Neta så gick Nils och jag på bio på Sture. Vi såg filmen Metropia. En rätt annorlunda men bra fil som jag rekommenderar er att se, det är lite 1984 med George Orwell över den med ”Storebror ser dig-tema” men jag gillar det, man får alltid en liten tankeställare eftersom man hela tiden verka flytta fram gränsen på vad som är okej när det gäller övervakning ”för vår egen säkerhet”..

Idag är det första advent! Egentligen så skulle vi ha julbak hos Emma men hon blev dålig så Nils och jag ska ha lussebak själva istället. Och så ska vi tända det första ljuset 🙂

Jag på La Neta

Vi massor med godis till filmen, vi såg Metropia