Hemmafru, jag?

Jag har blivit en ofrivillig hemmafru. Bara för att jag jobbar hemifrån under dagarna med boken så tror Nils att jag har tid till allt möjligt här hemma. Imorse klev jag upp sju, en kvart innan Nils, och tog fram frukost och satt mig och åt och började läsa igenom kapitel. Då klev Nils upp och sa ”åh vad gulligt att du tog fram frukost när du vet att jag alltid har så stressigt” ..Jag mumlar ”mm” tillbaks och fortsätter att tugga på min ostmacka. Tio minuter senare reser sig Nils från bordet och lämnar ALLT (även hans tallrik), tar en dusch och kutar iväg till hans jobb kvart i åtta. Men precis innan dörren stängs så ropar han ”Gumman skulle inte du kunna sätta på en tvättmaskin och ta fram kycklingen i frysen så har jag middag tills ikväll?” Och innan jag hinner svara att jag faktiskt jobbar så har han gått. Utan att låsa dörren också.

Hallå, vad är det här för himla nitlott jag har dragit? Bara för att man jobbar hemifrån och inte på ett flashigt kontor så betyder inte det att jag har all tid i världen, eller att jag ligger på soffan och stirrar upp i taket. Jag jobbar faktiskt väldigt hårt!

 1. Stina skriver:

  Sen är det ju inte direkt ansträngande eller tidskrävande att sätta på en tvättmaskin och plocka fram lite kyckling ur frysen. Jag ser inte problemet?

 2. liza skriver:

  Ha ha,
  du borde dela kontor med mig, vi har en plats ledig. Mitt i stan, för strax över 2000 spänn i månaden, vilket inkluderar internet och el!

 3. anna skriver:

  kass och hänga ut honom såhär inför alla dina läsare. säg det TILL HONOM istället?

 4. Louise- skriver:

  Hej!
  jag ska till sthlm på onsdag, har du något bra ställe man kan sitta o glo på folk på? 🙂
  kram

 5. emma skriver:

  Okej, det där var väldigt skämmigt. hur svårt är det att sätta på en tvättmaskin och ta ut en kyckling när man är hemma? Jag fattar vad du menar med inlägget och vad du försöker komma till, men hallå.. du skämmer ut dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..