Fredagskvällen

Nu är det dags för mingel hos Ekonomiporten med pappa sedan hämtar jag upp mina vänner med taxin och åker till Rose där Angelica och Therese har middag för 50 personer och en stor bloggfest! Har en fjäder i mitt lockiga hår från Gina Tricot, väska från Apriqot och en marinblå vacker klänning från Elise. Kram!

 1. Lovisa skriver:

  hej isabella
  jag har några frågor angående din tandblekning. Jag har själv funderat över att bleka mina tänder, men jag undrar om det blir sådär ”hollywood-fejk” vita, att de inte ser naturligt ut? Vad kostar det, vart gjorde du det någonstans och hur länge håller det?
  mvh

  Lovisa 🙂

 2. jeppe k skriver:

  vad skönt att även mulliga tjejer kan bli något! hejja!! bra tycke jag att man inte måste vara snygg och smal för att vara vacker. 🙂

 3. fanny skriver:

  Hej Bella,
  Tycker du har så fin stil och fina väskor hela tiden, tack för tipsen Hoppas det var en kul kväll.
  Kram

 4. Sofia skriver:

  Grymt snygg klänning Bella!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..