Djurgården runt

Nu har jag satt på tvättmaskinen som Nils bad mig om och tagit ut Nils kyckling så nu ska hemmafrun möta upp Tyra och köpa en stor kaffe (jag har börjat med kaffe igen i och med bokdeadline..) och ta en promenad runt Djurgården, sedan blir det lunch för vår del på Foam. Ikväll väntar mingel hos Ekonomiporten tillsammans med min pappa, sedan blir det Angelicas middag på Rose med alla vänner. Livet är tufft!

Kashmir-polotröjor är det mysigaste som finns på hösten

 1. emmy skriver:

  Ja sånt kan ju vara bra nu på vintern så man inte blir snorig! 😛

 2. MODELL, SÃ?NGERSKA, MCBRUD
  Min blogg är mest igenkänd för mina dagliga kosttips men även för mitt stora intresse som ofta ses som annorlunda hos tjejer!
  Skriver även om cancern som drabbade min familj i julas
  Mode
  Träning
  Musik
  Foto
  ——————–
  http://mcjennie.devote.se/

 3. Haha. Ni verkar vara många som missat att det finns nåt som kallas ironi.

 4. Pierre skriver:

  Låter ganska nice måste jag säga!

 5. emma skriver:

  Kul, mysigt: )hoppas ni fick kul 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..