Postbox och träning

Kom nyss hem innanför dörren! Satt och skrev på boken under förmiddagen och mötte upp Paula kring halv ett för en lunch på Zanzibar. Paula är en av mina äldsta vänner och de sjukaste minnen jag har, delar jag med henne, allt ifrån Stockholmsveckan på Gotland när vi var 16 år gamla till killar vi har träffat och mycket annat roligt..

Vi tog en shoppingrunda tillsammans, kikade på NKs julskyltning och därefter gick jag till Balance och tränade. Blev bröst, axlar,biceps, mage och så cyklade jag i 15 min som avslutning. Hann även förbi Sahlénhuset och fixade min postbox. Blondinbella AB har en postbox men eftersom jag inte kan skriva mig där jag bor och få posten dit (pga stalkers och trakasserier) så har jag och Nils en postbox privat nu. Vet inte riktigt var jag ska skriva mig, får nog stå kvar hos mina föräldrar ett tag till. Jobbigt det där.

Päls från räv, Odd Molly-kappa, topp från Topshop, bälte från Slowmotion, väska från Apriqot, tights från Zara och stövlar från Vagabond

Paula på Zanzibar!

Efter träningen på Balance! Balance har träningskläder som man lånar och shampoo och balsam plus en massa hårprodukter. Så himla skönt!

 1. Bra med de som vågar stå upp för naturliga grejor som päls och skinn mm. En tradition som hela vår kultur vilar på här uppe i kalla Norden, krävs inga avancerade konglomerat av kemiidustrier för att leverera päls, ändast en levande landsbyggd, och pälsen bidrar med det. All heder blondinbella! Ni som är förfärade ger jag rådet tänk igenom en gång till!

 2. Johanna skriver:

  Du är ju bara så jädra snygg Isabella! 🙂

 3. kan du inte sälja väskan från apriqot på bellme???!
  den e så fin..

 4. Sara skriver:

  Gillar inte att du använder päls!

 5. MODELL, SÃ?NGERSKA, MCBRUD
  Min blogg är mest igenkänd för mina dagliga kosttips men även för mitt stora intresse som ofta ses som annorlunda hos tjejer!
  Skriver även om cancern som drabbade min familj i julas
  Mode
  Träning
  Musik
  Foto
  ——————–
  http://mcjennie.devote.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..