Många minnen

Nils är på en fest ikväll hos en PR-byrå och jag tycker det är skönt att vara ensam. På 55 kvm får man inte så mycket eget utrymme. Har ätit min hämt-sushi, tagit en dusch och satt på mig myskläder och tofflor och tagit fram chokladen (gjorde däremot en miss på Ica idag, varför ska Lindt Ecuador och Lindt Mint vara så himla lika varandra för?! Nu blev det ecuador när jag ville ha mint) och ska ägna kvällen åt min bok.

Jag har skrivit min bok på heltid sedan augusti och det har varit en rolig period men samtidigt tuff. Att rota runt i jobbiga minnen är inte lätt och jag kan inte räkna kvällarna som har jag gråtit till vissa kapitel. Det är en pepp-bok till unga tjejer men jag tar upp mycket jobbigt som har hänt mig också och det har gjort mig lite nedstämd ibland. Ikväll har jag bokens jobbigaste kapitel framför mig och det känns nästan läskigt att rota i minnen. Men det kommer att bli bra, effekten blir positiv för det kommer att hjälpa många av er som har varit med om samma sak och det är det viktigaste.

Min-skriva-på-boken-kväll

 1. sofie skriver:

  det är väldigt jobbigt att inte kunna trycka vidare för att se dina nya blogginlägg på blogloving, det pajar alltid!:( vet inte om det är min dator..

  vad kommer boken handla om föresten?:)
  Lycka till!

 2. Gud så tuff du är!!
  Kämpa på.. jag vill gärna läsa boken när den har kommit ut.

 3. Men de är bra Bella K�MPA P� <3 Tänk så extret många andra ungdomar du kommer kunna hjälpa för att du göra detta! Du är så godhjärtat och underbar som vill OCH G�R DETTA! Kämpa på bella YOU ROCK GIRL!

 4. Matilda skriver:

  Jag tycker du är så otroligt underbar som lägger ner så mycket tid och möda och verkligen kämpar för att hjälpa andra tjejer och inte bara skriva en bok för din egen framgång! Du är verkligen stark och omtänksam, en bra kombination och jag vet att du kommer lyckas jätte bra med din bok, så håll ut i de jobbiga delarna.
  Längtar tills boken kommit ut! =)

 5. Anna skriver:

  hej Bella. skulle så gärna vilja veta lite om vad din bok handlar om som du skriver, är jätte nyfiken 🙂

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..