Julklapp till honom

Det är inte långt kvar till jul och jag har fått många frågor kring vad man ska köpa till pojkvännen i julklapp. Förra året köpte jag en kashmirhalsduk och skinnhandskar till Nils och i år har vi bestämt att köpa Xbox och spel till varandra. Här kommer fler tips på vad jag hade kunnat tänka mig att köpa till Nils, från 69 kronor och uppåt:

XBox

Herrparfym, jean paul gaultier le male

Underkläder från Calvin Klein

Ett digital fotoalbum

En idébok till en idérik kille

LaptopCooler, att ha i knät under datorn för att den inte ska bli så varm

Herrklocka, märket Seiko (snygga klockor runt 1000-2000 kronor) Finns på Klockimport

Böcker, Frekonomics är en perfekt killbok

Skjorta eller kofta från Bomerang

Ansiktsprodukter/deo från The Body Shop

Skinnhandskar eller en snygg halsduk

Upplevelser från Liveit! Jag tror att Nils skulle bli överlycklig av att få pistolskytte i julklapp. Annars lät stridsflyg kul eller varför inte boka kryssning för er två tillsammans och få en del av presenten du med! Finns upplevelser att göra från 500 kronor.

LOADING..