Fredagsjobb

Bloggen överlever men den är riktigt seg. Jag undrar hur en hackare ser ut egentligen. 19 årig supersmal kille som lever på joltcola och bor hemma hos föräldrarna i ett mörkt litet rum som luktar unket och persiennerna är ständigt nerdragna så att han aldrig vet om det är dag eller natt, fast det spelar ju inte så stor roll, killen sover ju aldrig eftersom han är så hög på allt socker från colan och godiset! Nå vad tror ni?

Hur som helst, ska strax träffa Josephine och fika, sedan ska jag bloggcoacha gulliga Moa från Skellefteå. Hon är med i Spotlife och vill ha lite bloggtips, blir kul 🙂

Vi hörs lite senare!

  1. Snäll! skriver:

    Oavsett om en hacker är snäll eller högutbildad etc… så är det inte okej att förstöra ERA digitala produkter/system eller andras. Ni som tycker att Blondinbellas blogg förtjänar att hackas – fan – visa lite compassion, eller har ni så låg självkänsla att ni mår bra av att andras drabbas av olycka. Tyck om er själv istället för att tycka att olycka är rätt andra. En dag är det er bank eller egen dator som drabbas – och då är det skönt när folk förstår er – inte att de säger ”men ni får skylla er själva”. Behandla andra som ni själva vill bli behandlade!

  2. Andreas skriver:

    Sjuka fördomar som folk har, riktigt elaka är de. ”hackers” är oftast mycket högutbildade och intelligenta personer. Att kunna hacka kräver enorma kunskaper och intelligens för att förstår säkerhetshål och så vidare. De flesta här skulle aldrig klara av det, de skulle helt enkelt inte förstå det.
    Så väx upp, var realistiska och sluta upp med fördomar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..