ANNONS

Min morgon

/

God morgon!

Jag har varit stressad hela morgonen, allt som ska fixas inför kvällen. Det är mer planering än vad man tror när man ska ha en stor fest. Nu hoppas jag bara att lastbilen med dekorationer från Viking, make up artisterna från Make Up Store (deras skola) kommer samtidigt ikväll så att alla hinner bli sminkade och klubben hinner pyntas. Ringde Maria i panik och bad henne komma tidigare till klubben och hjälpa till.

Nu ska gästlistan gås igenom, checka av hummerlimmon som ska hämta vissa gäster och checka tårtorna och maten. Det kommer att bli en fantastisk halloweenfest!

Har börjat dagen med skönhetsfix för att varva ner:

Body Wash ”Lemon buttercream frosting”, Body Scrub ”Pink buttercream frosting” Både från Eleven.se, bodylotion från Clarins, Lip Care mix (läppscrub och mjukgörande) från Make Up Store, eye cooling stick (tar bort påsar) från Make Up Store, The Oil från Håkansson, dunderkur till ansiktet!

Schampoo, balsam och mousse från Bobby’s. Doftar så gott!

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00