Dags för fest!

Förra året firande jag min födelsedag med en stor fest på Café Opera och så abonnerade jag båten Galaxy för en stor Halloweenfest. I år har jag slagit ihop festerna till en stor B-dayfest/Halloweenfest i på Collage. I vippen festar jag med mina vänner där det bjuds på bubbel, mat och tårta och resten av Collage fylls av människor i maskeraddräkter som har osat på min lista. Det kommer att bli så himla kul!

Nils och jag ska snart ta taxi till Collage där vi möter upp Emelie och Maria. Sedan kommer lastbilen med halloween-dekorationer från Viking och Make Up tjejer som ska sminka halloweensmink på oss samt bartenders och vakterna på klubben, kul idé va? Vid halv tio kommer gästerna och några gäster har jag bokat en hummerlimmo till från Royalcoach.se. Det blir blandat familj med mamma och pappa, släkt, vänner, bekanta och människor som jag har jobbat tillsammans med under håret.

Kvällen till ära ska jag vara Superman, ni får se alla bilder imorgon, kram!

Min förra Halloweenfest var jag Agneta i Abba, vad ska jag vara nästa år?

.. Miss Piggy kanske? 😉 Ha en trevlig Halloween allihopa!

  1. Gemma31 skriver:

    Different of essays writers perform the pre written essay reffering to this post. Hence, it is a good chance to buy essay and custom written essay just about this good post.

  2. skönt att du kan driva om miss piggy (y)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..