Lunchdejt

Eftersom både Nils och jag hade en lucka i våra scheman idag så tog vi en lunchdejt på Tures, en av mina favoritställen när det gäller lunch och dom har en fantastisk räksallad. Vi pratade lite om helgen och vi insåg att våra föräldrar kommer att träffa varandra för första gången imorgon på min födelsedagsfest/halloweenfest på Collage. Nils och jag bor tillsammans och har varit tillsammans i snart två år men föräldrarna har inte träffats än. Det är lite åldersskillnad på dom eftersom Nils är 25 år och hans syskon är äldre än honom och mina föräldrar är 40 år, men det kommer nog att gå hur bra som helst.

Dock är jag lite nervös över vad dom kommer att klä ut sig till …  🙂

Kavaj från Soaked, topp från en butik i N.Y

Min snygga kille!

 1. Liza skriver:

  Först när du blev blond igen, tänkte jag : ”Nej, hon som var så fin i det dära väldigt mörka svallet” (har själv färgat mörkbrunt så har en liten förkärlek till det) Men nu när jag sett fler bilder på ditt nya blonda hår så är jag osäker på vilken färg jag tycker du ska ha. Det är fint på olika sätt!

  Jag tycker inte du ska vara rädd för att pröva att ha mörkt igen. Fortsätt med det du gör, för du gör det så bra. Diggar dig. Kram

 2. sanna skriver:

  Ojjjj vart hittar man den dära gooooda salladen bella??? fan vad gott!!!

 3. carl skriver:

  Galet stor näsa:P trodde jag inte du hade, hehe

 4. Sophie skriver:

  Söta bilder!
  Gillar din hårfärg!

 5. åh du och nils är så himla perfekta för varandra! 🙂
  tack för en jätte bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..