ANNONS

Lunchdejt

/

Eftersom både Nils och jag hade en lucka i våra scheman idag så tog vi en lunchdejt på Tures, en av mina favoritställen när det gäller lunch och dom har en fantastisk räksallad. Vi pratade lite om helgen och vi insåg att våra föräldrar kommer att träffa varandra för första gången imorgon på min födelsedagsfest/halloweenfest på Collage. Nils och jag bor tillsammans och har varit tillsammans i snart två år men föräldrarna har inte träffats än. Det är lite åldersskillnad på dom eftersom Nils är 25 år och hans syskon är äldre än honom och mina föräldrar är 40 år, men det kommer nog att gå hur bra som helst.

Dock är jag lite nervös över vad dom kommer att klä ut sig till …  🙂

Kavaj från Soaked, topp från en butik i N.Y

Min snygga kille!

50
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00