ANNONS

Glass i stora lass

/

Jag har mått lite halvtaskigt under kvällen, magen krånglar och huvudet är tungt. Skulle egentligen bort på en trevlig middag med Nils familj men jag fick tyvärr stanna hemma. Ville vara pigg imorgon när min stora Halloweenfest och födelsedagsfest på Collage väntar. Men mycket glass och en bra bok ikväll funkar hur bra som helst.

Hittade en rolig grej i nya Klick-tidningen, de hade matchat par utifrån stjärntecken. Och då valde dom mig (våg) och Brolle (skorpion)! Det komiska är att jag hade en stor crush på honom i flera år. Ni vet en såndär riktig tonåring-blir-dödskär-i-kändis-crush. När jag såg honom i hans musikal Buddy Holly så fladdrade det till i magen igen .. Men som sagt man får ha kändiscrush även när man har pojkvän, så det så!

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00