Fina naglar

Nageltiden är avklarad, Gunilla är så fantastiskt duktig. Nagelterapeuter blir lätt en alternativ psykolog och efter 1,5 år hos Gunilla på Naglar på Fridas så vet hon en hel del om mig och idag gick vi igenom ämnet svartsjuka på djupet. Fastän jag inte är speciellt svartsjuk så är det skönt att bolla om det. Nu sitter jag på Fresco, skulle ha gått på möte med mitt bokförlag men det sköts upp till tisdag så jag ska passa på att gå på ansiktsbehandling hos Petra på Medical Skincare och äta lunch med Nils på stan!

Gunilla på Naglar på Fridas, använder sig av akryl, men det är min egna längd

 1. sofie skriver:

  så himmla fin är du! 🙂

 2. Anna skriver:

  tack snälla för att nån mer förstått det här med förstärkning.. och vad som är fint gjorda naglar och inte. kan dö när man kikar in på bloggar med bloggersor som visar upp sin nygjorda ”suuuuper fiiiina” naglar. jag fattar inte hur dom inte kan se när det ser ut som skit? se skillnad på tex dina och sina egna?

  fina naglar!

 3. Sara skriver:

  Ni måste ju se mina halloween naglar! 😀 Jätte fina, har en kategori bara till mina naglar. Titta in!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..