ANNONS

Mormorstrosa

/

Jag fick hem en massa roliga shape-up-underwear i veckan från Flexees som jag har testat. Idag hade jag den svarta bodyn som ni ser på bilden under mina kläder, det var lite obekvämt men visst formade den kroppen snyggt. Den är bra om man ska ha ett tajt fodral och vill att klänningen ska sitta snyggare. En annan rolig trosa som jag fick hem visade jag Nils nyss på fullaste allvar på.. Gissa om han fick en smärre chock, mormorstrosa utbrast han! Den ska hålla in magen och rumpan men det är rätt obekvämt. Och dessutom gillar jag min rumpa! Dessa är ifrån märket Flexees, däremot så vet jag att Kappahl har även billigare varianter, om man är intresserad.

Bodyn gillade jag men mormorstrosan.. Hmm pojkvännerna lär protestera! 🙂

41
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00