Mormorstrosa

Jag fick hem en massa roliga shape-up-underwear i veckan från Flexees som jag har testat. Idag hade jag den svarta bodyn som ni ser på bilden under mina kläder, det var lite obekvämt men visst formade den kroppen snyggt. Den är bra om man ska ha ett tajt fodral och vill att klänningen ska sitta snyggare. En annan rolig trosa som jag fick hem visade jag Nils nyss på fullaste allvar på.. Gissa om han fick en smärre chock, mormorstrosa utbrast han! Den ska hålla in magen och rumpan men det är rätt obekvämt. Och dessutom gillar jag min rumpa! Dessa är ifrån märket Flexees, däremot så vet jag att Kappahl har även billigare varianter, om man är intresserad.

Bodyn gillade jag men mormorstrosan.. Hmm pojkvännerna lär protestera! 🙂

 1. Robyn skriver:

  Haha, nej, killarna kanske inte tycker om det, men vi tycker om att det slimmar till oss, och de behöver ju inte kolla på oss när vi har dom på! =P Smällar de får ta, tycker jag!

 2. Helene skriver:

  Fin bild 🙂

  helenesjoberg.blogg.se – titta in allesamamns 😉

 3. Filippa skriver:

  Hej!

  Vill bara passa på å tipsa om att Lindex har jätte fina shaping grejer. De har lite mer spets o färg på sina grejer så de blir lite finare än mormorstrosan 🙂

 4. JAG HADE GÃ?RNA HAFT EN SHAPE GREJ UNDER ETT FODRL, DET Ã?R SNYGGT!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..