Med ett leende

God morgon!

Jag vet att jag ser nyvaken ut men jag har faktiskt suttit och skrivit på boken en 1,5 timma. Känner mig lite nerövs inför mötet med förlaget på fredag men dom brukar vara snälla mot mig. Har ätit gröt till frukost men jag är fortfarande hungrig så jag tänkte göra en smoothie och fortsätta att skriva. Ska på några möten senare idag sedan möte upp Josephine och gå på galapremiären av Trubbel i Paradiset. Blir kul att få klä upp sig lite för jag lever verkligen i myskläder nu förtiden, men det är ju höst!

Morgonpigg ofixad Bella i ett väldigt stökigt kök: Kofta från Esprit, linne från Kappahl, leggings från H&M. Det ni ser på min kind är ärr från min acne och jag antar att ni inte hade lagt märke till det om jag inte har skrivit det, men så är det 🙂

Vill ni OSA till Collage på lördag? Kolla in strax!

 1. v skriver:

  åh blond igen! =)

 2. lisa skriver:

  hej bella! ja tänkte bara säga att jag tycker du är så himla fin, och modig och stark och allt sånt där. jag har haft acne i två år, och det är så jävla hemskt ibland, man känner sig som ett monster. nu har det äntligen blivit bättre, och jag har släppt tanken på att jag är ful mycket mer. och det var faktiskt delvis med din hjälp som jag började må bättre! förut sminkade jga mig alltid, även om jag bara skulle träffa kompisar eller gå och handla. Jag kollade mig inte ens i spegeln när det var ljust, bara i mörker. men när du la ut bilder på din akne och skrev att du var ute utan smink, så började jag också göra det! och det blir faktiskt så mycket bättre när man visar sin akne, när man accepterar den. det är svårt de första gångerna, men det blir bättre. Nu kan jag alltid vara utan smink med mina vänner, när jag handlar o.s.v. Man är fin även om man har akne!!!

 3. Ana skriver:

  jag ser ingenting på din kind Bella, du är söt. Jag hade kommit till partyt om jag hade bott i stockholm kram

 4. Frida skriver:

  åh, jag längtar massor tills din bok kommer ut! jag brukar aldrig någonsin köpa böcker men din ska jag lätt köpa. när kommer den ut?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..