Halloweenparty

På lördag har jag en stor Halloweenfest på Collage. Förutom Halloweentemat så har jag även min födelsedagsfest i Vip-rummet för mig och mina vänner. Jag har ordnat så mycket dekorationer såsom kistor etc som kräver lastbilar att fylla klubben. Det kommer att bli en grym fest i skräckens tema så kom i något utklätt och joina oss på festen. Collage har 23 års gräns men kommer du tidigt och ser välvårdad ut så finns det chans att komma in även om du är strax under (le, var trevlig och var nykter är mina bästa tips)

För mer info och att O.S.A till lördagens Halloweenfest gå in här:

www.stylesearch.se/osa/10

Heidi Klums outfit är inte helt fel.. !

 1. Grattis, grattis! Ses förmodligen där!

 2. emma skriver:

  kanske svårt o se välvårdad ut om det är utklädnad som gäller 😛

 3. annelie skriver:

  vetdu vad.. Det här är det ärligaste jag har läst på en blogg, när det har varit tal om ”man måste vara si och så gammal för att komma in” och ”kom dit och dit på fredag.. 23+” när hon/han som skriver är typ 18 år själv. Det är ju bara så pinsamt..

  Men till saken.. Jag tycker att du är en Vettig tjej.. Jordnära och Verkligen Vettig! Det ska du ha cred för! Du är faktiskt en av dom bättre här i bloggvärlden. Kram 🙂

 4. annelie skriver:

  vetdu vad.. Det här är det ärligaste jag har läst på en blogg, när det har varit tal om ”man måste vara si och så gammal för att komma in” och ”kom dit och dit på fredag.. 23+” när hon/han som skriver är typ 18 år själv. Det är ju bara så pinsamt..

  Men till saken.. Jag tycker att du är en Vettig tjej.. Jordnära och Verkligen Vettig! Det ska du ha cred för! Du är faktiskt en av dom bättre här i bloggvärlden. Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..