Onsdagsgodis

Känner att jag inte har någon klädinspiration alls längre. Tur att Angelica kunde skicka plagg till mig till morgondagens galapremiär av ”Trubbel i Paradiset”. Men om jag hade fått välja en outfit för stunden själv att vandra runt i hade det nog blivit detta! Nej nu ska jag springa till ICA innan det stänger och hämta ut ett paket och köpa glass. Fick världens glass-sug nu. Vaniljglass med Chocolate chip cookies nersmulat …

Armband från Frey Wille, blus från Nelly.se, väska från Apriqot.se, skor från H&M, jeans från H&M, läppglans från Lancome (juciy tubes), skräp från H&M, fint till blusen

 1. nadia skriver:

  huhu dom där skorna har jag 😀 älskar dem!

 2. frida skriver:

  jag har de där svarta skorna, fick dem häromdagen och jag är såld!! skit snygga och sjuukt sköna !:D

 3. skräp från HM? hehe jag vet att du menar skärp men tyckte det lät roligt, skräp från hm:P

 4. DET SKÃ?RPET HAR JAG OCKSÃ? TIPSAT OM PÃ? MIN BLOGG!

 5. emma skriver:

  älskar frey wille armbanden!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..