Onsdag morgon

God morgon!

Jag har varit uppe med tuppen och skrivit på min bok. Har ytterligare en deadline på fredag med mitt förlag. Hela boken ska lämnas in i december så det är inte så långt kvar, kommer att vara en märklig känsla när man håller i sin egna bok för första gången. Först tänkte jag skriva att det måste vara som att hålla i sin nyfödda bebis men när jag tänker efter går det nog inte att jämföra för fem öre ..

Ska kila iväg till Bobby strax och göra lite slingor i mitt hår, det gick inte att bleka allt hår i samma blonda nyans eftersom att vissa delar i mitt hår hade sugit åt sig den bruna färgen mer så nu ska jag dit igen för att ljusa upp de partier som fortfarande är lite mörka. Sedan ska jag träffa ett produktionsbolag, spännande!

Började dagen med bokskrivning och en jordgubbssmoothie. Mixade banan, jordgubbar, honung och laktosfri mjölk, i brist på laktosfri yoghurt hemma, smarrigt.

 1. Mikael skriver:

  Lycka till med din bok och alla andra projekt du har på g!

 2. Hejsan!

  Prova att dricka varm mjölk med houng och kanel! Supergott 😛

 3. J V H skriver:

  Vad gott med smoothie! Det är det absolut bästa som finns.
  Kram, Julia! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..