Efter regn kommer..

Vilken dag! Sprang på lite möten under dagen. Bland annat ett möte med ett produktionsbolag angående en programidé. Hur spännande som helst! Fick höra en annan positiv nyhet som kommer förändra hela min tillvaro och när jag kom hem så hade Nils fått sitt drömjobb. Vi hoppade av glädje ett tag i köket, sedan lagade jag lax för första gånger i mitt liv. Blev fryst lax med parmesan och creme fraiche och råris och en stor sallad. Blev faktiskt riktigt gott och det var rätt enkelt att göra, tack för tipset 🙂

Det blåste rejält ute idag!

Martha var med på ett av alla möten 🙂

Min lax i ugn med parmesanost, mums!

 1. Hana skriver:

  hej! Undrar bara vart Martha har köpt sin kappa, letar efter en färg nämligen:)
  Tycker om din blogg.
  Må väl.

 2. Ellen skriver:

  Hej! Du är inte ensam om att vara nybörjare i köket.. Nu när du lär dig, steg för steg, kan du inte lägga ut recepten du lagar i bloggen då? Då inspirerar du ju andra nybörjare till goda och enkla maträtter 🙂

 3. Hej! Du är en så inspirerande person Bella! Ville bara fråga om du vet var Marthas söta kappa kommer ifrån? Ha det bra! Och tack för en underbar blogg!

 4. inget skriver:

  När ska du ha frågestund igen? 🙂 Om du vet det än alltså 🙂

 5. gina skriver:

  kissenödiga eller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..