Kahlil Gibran

Jag läste profeten första gången som 13 åring innan jag ens visste vad riktig kärlek var. Men jag fastnade för texterna och alla fina ord även fast jag inte förstod alla. Idag när min hjärta har varit till låns och kommit tillbaks trasigt några gånger betyder texterna så mycket mer för mig. Kahlil Gebrans ord hjälpte mig att ta mig ur en väldigt svartsjuk period under mitt första förhållande. Här är min favoritdel:

�Ge era hjärtan, men inte i varandras förvar. Ty endast Livets hand förmår rymma era hjärtan. Och stå vid varandras sida, men inte för nära; Ty templets pelare står åtskilda, Och eken och cypressen växer inte i varandras skugga�

Ur ‘Profeten’ av Kahlil Gibran

Nils och jag har varit tillsammans i snart två år. Ingen av oss är speciellt svartsjuk och jag tror att vårt förhållande är så starkt för att vi ser oss som ett team och pushar varandra!

 1. Jullan skriver:

  guulligt. avis 🙂

 2. A skriver:

  Hej Isabella. Du är en toppen tjej verkligen! Du är en av dom vackraste personerna jag känner till. Vacker på insidan och hela vägen ut till fingertopparna.
  Världen behöver fler som är som du.!
  Tack för att du är den du är.
  Jag älskar att läsa din blogg, för du är så ärlig. Du är en förebild för mig och för många andra tjejer runt om i Sverige.
  Det här har du säkert hört massor med gånger, men jag ville också säga det. Och det skadar ju aldrig att höra det en extra gång?;)
  Stå på dig nu och ha det bra. 😀

 3. S! skriver:

  Jätte bra att du färg ditt hår blont igen tycker jag. Du ser absolut bäst ut i det=)

  KRAM blondi

 4. mymy skriver:

  åh, du är så vacker bella 😀 tolka inte detta fel nu:
  men det är bra att du inte är rädd för att visa dig pga din acne, varför skulle du? jag önskar att fler kunde göra det, så skulle ju inte någon behöva skämmas eller något ^^
  sveriges bästa bloggerska, det är du det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..