Så Ung Så Duktig

Om det är någon bok som ni ska köpa så är det ”Så ung så duktig” av Katarina Pietrzak. Det är nästan ett måste till alla ambitiösa tjejer här i världen. Det är en bok om att räcka till, hur orken och viljan att prestera inte går ihop. Jag har gråtit mig igenom en del av boken för att jag känner igen mig så väl så att det blir jobbigt.

Hittade en text ur min privata dagbok, en text från förra året, då jag var sjukskriven för att jag höll på att bli utbränd som 17 åring:

”Jag är endast glad och tillfredställd när jag har lyckas med något, känslan efteråt. När ruset har lagt sig lever jag bara i ett stort vakum och väntar på nästa prestationsrus”

 1. emma skriver:

  Du som tycker om att läsa böcker.. Jag har en del tips på min blogg om du vill se. eemmafrykman.devote.se
  Jag har skrivit om två sanna böcker och sen har vi lite mer att smaka på! 🙂 kram

 2. elin skriver:

  Jag är bara 13 år och har typ prestations ångest typ att jag känner att jag måste ha alla rätt på prov och börjar gråta mer än en gång i veckan pga att jag blir så stressad och tror att jag inte ska hinna läxor och få underkänt. Min kompis kom och fråga mig om jag inte gillar henne längre för att jag typ alldrig har tid att va med henne och min andra bästis! herregud tänkte jag så nu har jag skaffat en kalender och ska planera så att jag vet attt jag hinner. 😉 det var från dig jag fick tipset =)

 3. Nina skriver:

  Hej! jag har bara en fråga. när kommer din bok ut, eller har den kommit ut? anledningen för att jag frågar är för att min syster avgudar din blogg och jag skulle jätte gärna vilja ge henne den i julklapp.. kram

 4. Hur klarade du dig ur ”utbrändheten” ? Hur kom det sig att du inte fall ner i det?
  Du är grym! puss och kram Louise

 5. Hej Bella!

  Var kan man få tag på den boken? Blev sugen på att läsa den 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..