ANNONS

Update från Fresco

/

Trots det trista vädret så har jag haft en väldigt bra dag. Anton bjöd mig på lunch på Grodan och vi hade det jättetrevligt! Anton är en väldigt inspirerande och häftig person som man blir glad av. Han har stora planer och vi kommer nog få utbyte av varandras kontaktnät i framtiden vilket alltid är bra. Om ni inte redan har lagt Anton Abele på minnet så får ni göra det nu, för vi kommer att se mycket av honom i framtiden!

Efter lunchen så gick jag ju som sagt till Gunilla. Kortade ner längden på naglarna och bytte den randen mot en mer soft vit så att det ser mer naturligt ut. Blir bättre till filmen, eftersom rollen som jag ska spela är en 16 årig tjej som inte bryr sig så mycket om det ytliga. Kan inte avslöja för mycket om filmen Orion men ni får veta mer snart.

Nu sitter jag på Fresco och har beställt in den största latten i stan, vilket även är min 4:e kopp idag. Måste ju passa på innan tandblekningen! För efteråt så måste jag låta bli kaffe i tre dagar vilket redan bringar ångest, jag är sjukligt kaffeberoende. Nåja, ska sätta mig och jobba och svara på mail i en timma nu, hörs ikväll så får ni se tänderna!

Anton Abele på Grodan

En vardagsklädd jag på nagelsalongen

Visst blev naglarna fina? Dom är av akryl

86
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00