Jag har nog världens snyggaste smile just nu

Kolla vad snyggt det blev! Tandläkare Eva Hultén är inte bara en fantastisk person utan riktigt duktig. 1,5 timma tog det och som vanligt så känns det ingenting. Det blir verkligen det där Hollywood-leendet fast inte som Ross då i Vänner vilket är tur. Med det menar jag att tänderna inte lyser neonvitt när jag kommer in i ett rum utan att jag strålar av mig själv och tänderna är bara ett snyggt plus! Jag slår vad om att vissa av er har frågor angående tandblekningen, så ställ frågorna är i kommentarsfältet så svarar jag senare ikväll! Eller på in på Evas hemsida, blektanderna.se 

Tänderna är alltid lite flammiga efteråt. Men det lägger sig!

 1. Hanna skriver:

  hårig som fan , och inte speciellt fina tänder heller.

 2. kolla dem små fjunen som syns vid munen xD

 3. K skriver:

  var det dyrt?

 4. LoJo skriver:

  Du säger att det inte gör ont, men ilar det inte efteråt?
  Jag har blekt tänderna en gång och själva behandlingen gjorde inge ont, men herreguuu så det ilade i tänderna på kvällen och inpå natten. Jätteobehagligt.

 5. Jävligt ytligt att bleka tänderna. Nu blev jag jättebesviken på dig Bella! Du som talar om självförtroende hit och dit och sedan går och bleker tänderna! WTF? Jag har inte vita tänder, de är snarare gula, men min emalj har den färgen, och jag tänker inte förstöra mina tänder bara för att de skall se snygga ut! Jag har lärt mig att dom faktiskt bara är tänder och inget annat. Jag använder hellre mina pengar till något vettigare. Men du gör ju som du vill. Men jag tycker det är dålig stil om du nu ändå är så ”stark och bekväm med dig själv” För då skall man inte behöva ändra något på sig själv. Man skall acceptera hur man ser ut…till och med tänderna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..