Fin inför studenten

Idag väntar en riktigt härlig dag. Först ut så ska jag träffa Anton Abele för lunch på Grodan. Anton är en riktig entreprenör och drog igång ett projekt som heter ”Stoppa Gatuvåldet” efter att Riccardo blev mördad och hade ett stort evenemang i Stadshuset för att uppmärksamma gatuvåldet. Sedan ska jag ha en lyx-dag för mig själv och gå och fixa naglarna hos Gunilla på Naglas på Fridas (denna gång ska dom filas ner, inför rollen jag har i ungdomsfilmen som börjar spelas in den 9 juni) därefter så ska jag träffa gulliga Eva som jag ska bleka tänderna hos, gör det var 6:e månad hos henne.

Visst låter det som en skön dag? Vi hörs lite senare allihopa!

 1. Linnea skriver:

  om jag inte minns fel har du sagt tidigare att du inte bleker tänderna utan använder tandkrämen du sålt på bellme. ?

 2. Easybust.se РNaturlig br̦stf̦rstoring.

  F̴ sțrre br̦st Рutan kirurgiska ingrepp!

  �ka din kupstorlek 1-2 storlekar på 6-8 veckor med vår unika formel!

  Easybust är framtaget för dig som vill förstora dina bröst utan att behöva ta till kirurgiska ingrepp. Easybust har en unik formula som är mycket effektivt för naturlig bröstförstoring.

  Har dina bröst tappat formen efter graviditet eller övervikt? Vill du ha större och fastare bröst? Har du länge gått och funderat på att göra en bröstförstoring? Easybust är lösningen.

  Gör din beställning idag och ha din order inom 1-3 dagar!

  Besök oss på

  http://www.easybust.se

 3. Hej!
  har du något ställe där man kan gå och fixa sina naglar i västra Göteborg/ Göteborg? Hade varit toppen, har verkligen problem med mina..

 4. Linda skriver:

  Hej Bella. Jag undrar, sliter det inte på tänderna om man bleker dem för ofta och hur länge håller de blekta tänderna? Kostar det mycket?
  När började du bleka dina tänder och hur var det att ha tandställning. Jag ska få det och jag är livrädd! 🙁 tasam för svar .. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..