ANNONS

Fin inför studenten

/

Idag väntar en riktigt härlig dag. Först ut så ska jag träffa Anton Abele för lunch på Grodan. Anton är en riktig entreprenör och drog igång ett projekt som heter ”Stoppa Gatuvåldet” efter att Riccardo blev mördad och hade ett stort evenemang i Stadshuset för att uppmärksamma gatuvåldet. Sedan ska jag ha en lyx-dag för mig själv och gå och fixa naglarna hos Gunilla på Naglas på Fridas (denna gång ska dom filas ner, inför rollen jag har i ungdomsfilmen som börjar spelas in den 9 juni) därefter så ska jag träffa gulliga Eva som jag ska bleka tänderna hos, gör det var 6:e månad hos henne.

Visst låter det som en skön dag? Vi hörs lite senare allihopa!

97
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00