ANNONS

En vecka kvar till studenten!

/

Tänk att jag tar studenten nästa onsdag den 10 juni! Det är helt sjukt. Eller egentligen känns det inte så konstigt för jag kände mig klar med gymnasiet innan jag ens hade börjat men det ska bli skönt att få ”det gjort”. Emelie Ohlsson kommer att vara fotograf under dagen men tydligen så har några nät-tidningar frågat om de får komma och fota när jag springer ut, får se hur jag ställer mig till det. På studenten så får man ju presenter och denna fina klocka har jag önskat mig av mina föräldrar, en Omega Seamaster, visst är den cool? Självklart så ska jag ha en herrmodell!

Så ser Omega seamaster ut!

147
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00