När man vet att man ser för mycket på tv

Man vet att man har kollat för mycket på tv-serier när det första som man tänker på är ordet ”Lost” när man ser att ett plan är spårlöst borta …

Läs mer om olyckan här

 1. Hanna skriver:

  Det jag tycker var väldigt dåligt med framförandet av den nyheten var att det stod bara om svenskar, inte ett ord om människor. I alla fall inte i rubrikerna…
  Haha, det var ju mörk choklad i alla fall! Det är ju nyttigt 😉 (Y)

 2. Haha, sjukt kul! jag tänkte samma sak när
  jag fick höra det, lite smått roligt ändå haha.

 3. Ã?sa skriver:

  @Engla: Jag hoppas att du förstår att Blondinbella nog inte tror att �Lost� är på riktigt och att hon inte tror att det som hänt med detta plan är som i tv-serien? Och vad i hela friden har ekvatorn och svarta lådan med något att göra? (Speciellt ekvatorn är jag nyfiken på vad du vill säga med.)
  Sen så undrar jag hur du som tror på Gud så lätt begår dödsynder? I ditt inlägg är du ju uppenbart arg. Om jag inte minns fel så är Vrede en dödsynd. Jag tycker också att du begår Högmod i ditt inlägg, när du totalt dumförklarar Blondinbella, och därmed lyfter fram dig själv som mycket smartare. Jag anar även en viss Avund i ditt inlägg. Visst är det jobbigt när andra har det bättre än en själv?
  Och så måste jag ju bara få säga något om ateism och livets mening. Livet har ingen mening. Den skapar man själv. Och om du måste lämna det ansvaret till en gubbe i himlen som ser allt du gör, så är det din ensak.
  För att tillhöra en så kärleksfull tro, så verkar du vara fylld av mycket hat och avsky. �r det så du vill leva ditt liv?

 4. Jag tänkte faktiskt också på lost då. Lite sjukt..

 5. Lina skriver:

  Ska jag vara ärlig så var det det första jag tänkte på med, ”precis som i Lost ju..”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..