Terminator var en riktigt besvikelse

Jag måste tyvärr göra er besvikna och säga att Terminator var en riktigt dålig film! Jag som hade så höga förväntningar, speciellt nu när Christian Bale hade huvudrollen. Visst, man satt som på nålar hela tiden men sedan när man trodde att den stora upplösningen skulle ske så slutade allt. Jag tänker ganska sällan på könsroller när jag tittar på film men nu väcktes en liten feminist i mig. Jämför man med Terminator 2 så är den kvinnliga huvudrollen en cool fighter, i denna film var tjejen endast snygg och den enda hon gjorde var att vara hjälplös vid en ”våldtäktsscen” så att killen kunde rädda henne. Trist! Jag vill se tjejer som slåss eller i alla fall inte alltid behöver räddas.  Efteråt åkte vi som sagt till M/S Gerda, drack lite vin och åt ostron, mumsigt. Nils och jag drog ganska snabbt, på väg hem köpte jag en chokladkaka, kvällens höjdpunkt. Natti!

Jag och Nils på M/S Gerda

Lax och ostron

Jag äter choklad varje dag, någon last måste man ju ha!

 1. @Malin:

  Alltså lägg av hon kanske ville berätta du kan ju se filmen iallafall du behövde ju inte läsa

 2. Så fin klänning! Vart har du köpt den?

 3. Easybust.se РNaturlig br̦stf̦rstoring.

  F̴ sțrre br̦st Рutan kirurgiska ingrepp!

  �ka din kupstorlek 1-2 storlekar på 6-8 veckor med vår unika formel!

  Easybust är framtaget för dig som vill förstora dina bröst utan att behöva ta till kirurgiska ingrepp. Easybust har en unik formula som är mycket effektivt för naturlig bröstförstoring.

  Har dina bröst tappat formen efter graviditet eller övervikt? Vill du ha större och fastare bröst? Har du länge gått och funderat på att göra en bröstförstoring? Easybust är lösningen.

  Gör din beställning idag och ha din order inom 1-3 dagar!

  Besök oss på

  http://www.easybust.se

 4. Sjukt fin klänning du hade! Var kommer den ifrån? 🙂

 5. fanny skriver:

  var kommer din fina klänning ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..