ANNONS

Terminator var en riktigt besvikelse

/

Jag måste tyvärr göra er besvikna och säga att Terminator var en riktigt dålig film! Jag som hade så höga förväntningar, speciellt nu när Christian Bale hade huvudrollen. Visst, man satt som på nålar hela tiden men sedan när man trodde att den stora upplösningen skulle ske så slutade allt. Jag tänker ganska sällan på könsroller när jag tittar på film men nu väcktes en liten feminist i mig. Jämför man med Terminator 2 så är den kvinnliga huvudrollen en cool fighter, i denna film var tjejen endast snygg och den enda hon gjorde var att vara hjälplös vid en ”våldtäktsscen” så att killen kunde rädda henne. Trist! Jag vill se tjejer som slåss eller i alla fall inte alltid behöver räddas.  Efteråt åkte vi som sagt till M/S Gerda, drack lite vin och åt ostron, mumsigt. Nils och jag drog ganska snabbt, på väg hem köpte jag en chokladkaka, kvällens höjdpunkt. Natti!

Jag och Nils på M/S Gerda

Lax och ostron

Jag äter choklad varje dag, någon last måste man ju ha!

129
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00