En rolig dag väntar

Nej jag har bestämt mig för att inte bli sjuk idag, jag hinner inte. Idag ska jag träffa min bästis Maria för en lunch ute i solen, sedan ska jag sätta mig och skriva på min bok (utkast) på något lugnt café för vår städare är här i eftermiddag. Vid fem ska jag hem, byta om till någon snygg klänning och gå på galapremiären av Terminator – Salvation. Vad jag har längtat! Jag är ett riktigt Terminator-fan. Hörs snart!

Rosa topp från Spanien, kjol från Topshop och skor från DNA

 1. I will recommend not to hold off until you earn big sum of cash to order different goods! You should just take the home loans or collateral loan and feel yourself fine

 2. Hej Bella, jag tycker att din blogg är så otroligt inspererande och att du är den vackraste människa jag någonsin sett, och du blir ännu finare när man läser om hur du tycker att vi tjejer ska äta det vi vill äta och inte bara tänka på vikt och utseende, det har fått mig på bättre humör och kännt mig mer nöjd med mig själv.
  Det vore superhäftigt om du kollade och komenterade min blogg!!!!
  Tack för en underbar, inspererande och rolig blogg!

 3. zaptos skriver:

  asså kjolen påminner om den tjolen piccatu hade i avsnitt 13 av säsong 2 , grymt

 4. Hur många älskar dig ????????
  Svar: Alla!!

  Men ni älskar mig mer hahahaha!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..