Trevlig kväll med Nils familj!

Vilken mysig kväll vi hade igår! Först åt vi på Italiano, helt okej ställe men jag tycker nästan att Capri mitt emot är bättre. Sällskapet var väldigt trevligt i alla fall och efteråt så tog vi en taxi till Strandbryggan och satte oss där ett tag. Strandbryggan är nog mitt favvoställe just nu, man kan vara där och äta lunch/brunch, ta en fika efter en promenad på Djurgården, äta middag på kvällen eller ta en drink. Ni som åker till Stockholm i sommar så rekommenderar jag verkligen det stället, ligger på Strandvägen. Vid Tolv så tog Nils och jag och hans ena syster samt pojkvän en promenad hem, skönt att bo nära!

Middag med Nils underbara familj

Jag, Nils och Nils mamma!

Nils vackra systrar!

Tänk att Nils är lillebrorsan i familjen, för mig är han så gammal, haha..

 1. Sofia skriver:

  Måste bara fråga var du har köpt din klänning som du hade när du åt middag med Nils famil?. 🙂
  Tack för en jättebra blogg!

 2. stina skriver:

  Nils har ju blivit riktigt läcker 😉

 3. Sofia skriver:

  Jag är medlem på en sida där man kan få presentkort hos olika klädbutiker, t ex. H&M och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva nya medlemmar, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng när man loggar in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!

  Om du blir medlem genom länken nedan så får du dessutom 50 poäng direkt när du blir medlem! Medlemskapet är gratis, det tillkommer inga avgifter för frakt heller. Allt är gratis helt enkelt!

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=162160

 4. Alice skriver:

  Han ser verkligen inte bra ut.. du förtjänar en kille med bättre utseende. Du är snygg men när du går runt med honom blir det bara fel. Han är alldeles för ful!

 5. StoffZ skriver:

  Snygg pojkvän….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..