Sista Robinson-reflektionen

Nu har jag hunit se Robinson-finalen på tv4:an webtv. Och jag måste faktiskt erkänna att jag visste vem som skulle vinna redan för några veckor sedan. Robinson-deltagarna själva var inte så duktiga på att hålla tätt. Jag tycker inte att den bästa överlevaren var Ellenor, utan Jarmo i så fall. Fast egentligen så tycker jag nog att Anna skulle vinna. Enligt mig var hon bäst överlägset. Men men i Sverige så får man inte sticka ut för mycket, det ät lättare att ligga lågt om man vill komma långt, tyvärr.

Men det som gör mig irriterad är hur Robinsondeltagarna beter sig! Så fort dom festar tillsammans så slutar det med rubriker i tidningarna och att Christian har sagt något olämpligt eller slagit till någon tjej på en fest. Hur gamla är dom? 18 eller 30? Jag förstår att dom vill ”utnyttja sin tid i rampljuset” men gör det på rätt sätt, genom att puffa för sitt företag eller nystartade projekt som man vill marknadsföra.. Inte som Christian som tydligen sitter och buar ut Jarmo på finalfesten.. Christian är den mest patetiska människa som jag nog har stött på. Dock så börjar jag bli orolig över hur engagerad jag är i det här känslomässigt. Jag måste sluta se dokusåpor!

Läs artikeln här i Aftonbladet

 1. Ni som säger att hon vänder kapan efter vinden har ingen aning om vad ni pratar om. Just den här helgen var extrem och om Isabella hade vart där hade hon nog tyckt ännu mer illa om robinsondeltagarna (speciellt erika och christian) än vad hon gör idag baserat på vad tidningarna skriver. Tidningarna har ju för fan inte skrivit nånting!

 2. Jag tycker Raffe var den värdigaste vinnaren. Han kan skrämma vem som helst i en mörk tunnel, han fixade varanen, han är stark, smidig, snabb. Det var en skandal att han blev utröstad. Raffes rättigheter nu!

 3. Kira skriver:

  Vända kappan efter vinden. Något du borde känna igen dig i.
  Snacka inte om saker du är för liten för att förstå. Be pappa förklara för dig att tidningarna inte alltid skriver sanningen.

 4. Marcus skriver:

  Va faan e detta?? Nu får du fasen ta å ge dig.

 5. Guuud! Jag älskar din blogg, och din still på kläder osv, alltså jag försöker men kan liksom inte fixa någon desingn på min blogg! Jag har en blogg som heter sommarbarnet.blogg.se. Jag vill så gärna ha en desingne, tror du att du skulle kunna förklara! Jag ser verkligen upp till dig!
  Massa kramar Tuva!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..