Dags för MUF Norrmalms styrelsemöte

Nu ska jag i väg på möte. Dock blir det inget möte i någon trist kontorslokal utan snarare ute i solen. Ska övertala resten att sätta sig på Lisa på torget. Jag sitter ju i MUF-Norrmalms styrelse som ledamot men mitt engagemang har varit rätt så lågt det här året, först kom Lets Dance i vägen, sedan klädkollektionen och skola såklart. Men nu i höst har jag tänkt att satsa mer på politiken och hoppas på att få bli nämndeman vid sidan om allt jag gör, det skulle vara coolt och väldigt utvecklande. Idag i alla fall är det styrelsemöte för Norrmalm, och jag vet, jag bor ju på �stermalm nu och inte i Vasastan längre men det gör inget, vilket är bra! Gå in på vår hemsida förresten, där kan ni se vad styrelsen håller på med och så hittar ni bilder på oss, haha. Mufnorrmalm.se

Idag gäller röda läppar till en enkel sminkning

 1. .. skriver:

  du ser ut som kelly i våra värsta år på den bilden :O

 2. asså hur sminkar du dej så fint?
  lär mig

 3. Anna skriver:

  Ha en bra dag!

  Kika gärna in på min blogg, http://kaffemugg.blogg.se . Där kan ni läsa om min vardga men också om en massa andra saker!

 4. Malin skriver:

  Måste bara säga att gud vad du är lik Christina Appelgate på den bilden! 🙂
  Hoppas du får en jätte bra dag!

 5. Magda skriver:

  @Rebecca: En kvinna som är 170 cm ska väga mellan 60 och 70 kg så du väger alldeles perfekt. Frågan är om du har fokuserat på dina kompisars vikt eller storlekar samt utseendet på era kroppar? Tänk på att alla kroppar ser olika ut, har olika benstommen, olika former, har varierande storlek på muskulaturen. Cameron Diaz exempelvis väger 62 kg…hon är smal men lång och har massa muskler. Tycker du ska vara supernöjd med hur du ser ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..