Snart kommer svärföräldrarna…

Jag hann verkligen inte baka, eller snarare så handlar det om att jag inte vet hur man sätter på vår gas-ugn och det enda receptet jag kommer på utan ugn är chokladbollar och det känns liksom inte rätt, dom tycker redan att sex år mellan mig och Nils är mycket och jag vill ju inte få det att verka som 10 år istället… Men jag kom på lösningen! Färdig daimtårta! Om jag häller på lite grädde och krossat daim över så borde man inte märka någon skillnad på om den är köpt eller om jag har gjort den, eller hur? Ibland känner jag mig som Einstein, en kvinnlig Einstein. Han var ju också vänsterhänt.

Måste se till att gömma förpackningen!

 1. Hanna skriver:

  haha, det är ju oftast det enklaste sakerna som blir bäst 😉 Har aldrig smakat den faktiskt ! Men hört att den är goood ! Panacotta är annars supergott ! Fast tar iförsig några timmar i kylskåpet innan den blir lagom ”fast i konsistensen” 🙂 Ha det fiint, KRAMAR / H.

 2. Saga skriver:

  Muuuuums:)

 3. De e sjukt rolig med alla människor som är så fruktansvärt efter. ironi?:P Ringer det en klocka? Tror ni hon verkligen planerat gömma kartongen och se till att dom verkligen verkligen inte såg den?…. Eller försöka lura dem att hon bakat den? Jag säger bara suck* =D

 4. ”dom tycker redan att sex Ã¥r mellan mig och Nils är mycket ”

  sex år är ingenting.. det är sex år mellan mig och min pojkvän (och mina föräldrar) och det är elva år mellan min syrra och hennes sambo..
  Ã?ldern har INGEN betydelse om man passar/trivs ihop.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..