Middag på Italiano ikväll!

Yes, det gick bra! Nu ska vi till restaurangen Italiano på Nybrogatan och äta middag. Det blir Nils, jag, hans föräldrar, hans systrar samt deras pojkvänner (dom är närmare 30 år). �r lite sur för att jag missar Robinson-finalen men sånt för jag inte säga högt till Nils. Ikväll ska jag vara en förstående flickvän (i alla fall tills vi kommer hem)

 1. Klara skriver:

  hehe, going out for a dinner skall det vara minsann.
  Hur går det med engelskan? 😛

 2. Nilo skriver:

  @Nilo:

  Mitt inlägg var riktat till Sara (inlägg nr 12)

 3. Jag är medlem på en sida där man kan få presentkort hos olika klädbutiker, t ex. H&M och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva nya medlemmar, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng när man loggar in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!

  Om du blir medlem genom länken nedan så får du dessutom 50 poäng direkt när du blir medlem! Medlemskapet är gratis, det tillkommer inga avgifter för frakt heller. Allt är gratis helt enkelt!

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=162160

 4. Nilo skriver:

  Fyfan vad korkad du är! Du låter som en jävla pessimist! Hon får väl le hur mycket hon vill! Vill du sitta och sura på alla dina kort så gör det men be inte andra göra det..Du verkar INTE vara en rolig prick du!

  Jag tycker du är jättevacker Bella! Ditt leende smittar av sig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..