ANNONS

Fantastisk kväll på Collage

/

Jag måste faktiskt erkänna att det är sällan jag har riktigt roligt när jag går ut. Antagligen beror det på att jag inte kan släppa loss för att jag vet att gör jag något ”misstag” så kommer det skrivas om det i bloggvärlden. Men igår var det inte Blondinbella på Collage utan jag ”Isabella” och mina vänner och vi hade så himla roligt! Inne i vip:en så fick vi ett bord och några flaskor vin och hela rummet skrek av glädje, alla stod upp och dansade på sofforna och sjöng med i alla låtar. Vi tjejer skålade extra för att vi tar studenten om några dagar, det är faktiskt helt sjukt. Tack Redrigo, Elin Kling, Collage och såklart mina vänner för en fantastisk kväll!

Mickan och jag på innergården

Jag, Angelica och Angelina

Louise, Helena, Mickan och Denise

Jag och mina vänner

Sedan började alla dansa!

Det var fullproppat med folk inne i vip-avdelningen

.. Så här stod vi hela kvällen ..

91
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00