Fantastisk kväll på Collage

Jag måste faktiskt erkänna att det är sällan jag har riktigt roligt när jag går ut. Antagligen beror det på att jag inte kan släppa loss för att jag vet att gör jag något ”misstag” så kommer det skrivas om det i bloggvärlden. Men igår var det inte Blondinbella på Collage utan jag ”Isabella” och mina vänner och vi hade så himla roligt! Inne i vip:en så fick vi ett bord och några flaskor vin och hela rummet skrek av glädje, alla stod upp och dansade på sofforna och sjöng med i alla låtar. Vi tjejer skålade extra för att vi tar studenten om några dagar, det är faktiskt helt sjukt. Tack Redrigo, Elin Kling, Collage och såklart mina vänner för en fantastisk kväll!

Mickan och jag på innergården

Jag, Angelica och Angelina

Louise, Helena, Mickan och Denise

Jag och mina vänner

Sedan började alla dansa!

Det var fullproppat med folk inne i vip-avdelningen

.. Så här stod vi hela kvällen ..

  1. DUNNO skriver:

    I MUST SAY. I DONT GET YOU SWEDISH PEOPLE. DO _YOU_ ”BLONDINBELLA” THINK YOU ARE THE MOST FAMOUS PERSON IN THE WORLD.. IT SURE LOOKS LIKE IT. I MEAN FIRST OF ALL YOU LOOK TERRIBLE AND SECOND YOU KEEP A BLOG OF YOUR SELF? ISNT THAT KIND OF SELFISH?

  2. Linda skriver:

    Hej Isabella,

    Vet du vad? Om vi ändå erkänner saker så vill jag också passa på att säga något. Jag tycker det är synd att du oftast har tråkigt när du går ut. Visst, jag kan inte yttra mig om hur det är att leva i kändisvärlden. Men jag kan däremot yttra mig om att ha roligt, att leva – trots allt så lever man bara en gång. Du ska alltid vara du och inte bry dig om vad folk säger. Titta bara på den femte bilden i detta inlägg – den tjejen lever. Och som du säger så var du ”Isabella” den kvällen, ta bort citationstecknen och fortsätt vara den tjejen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..