När tentan är nära är Nils borta

Vet ni hur jobbigt det är att leva med en pojkvän som också har en blogg? Ibland vaknar man med att han killar än under foten samtidigt som han filmar. Bara för att han ska ha den till bloggen. Fast nu saknar jag hans jobbiga sidor. Han tenta-pluggar inför hans tenta nu på juristlinjen och ni som är tillsammans med någon som pluggar vet hur lite man ses under tiden .. Fast mig går det ingen nöd på!

Nu ska jag till Medical Skincare och göra en ansiktsbehandling, var nästan en månad sedan jag var där, sedan ska jag möta upp Angelica och lämna lite saker, ha ett lunchmöte med min assistent Emelie på Fresco och hinna med ett möte gällandes ett projekt som jag håller på med i hemlighet och ikväll ska jag på tjejmiddag med tjejerna från klassen och sedan Elin Klings fest för Minoutfit, roligt!

Jag hann inte ta en dagens outfit så ni får se en morgonbild, haha

Förresten missa inte spikmatten på Bellme!

 1. B skriver:

  Varför fortsätter du gå på ansiktsbehandlingarna om du säger att man inte ska bry sig om sina finnar?:)

 2. bella?
  heter du Löwengrip-Rydberg?
  Varför är jag inte förvånad att du andvänder bara din mammas nam eftersom det låter så wannabe adligt? Precis som du alltså.
  Tror inte din pappa som heter Rydberg e så glad över det.

 3. Amanda skriver:

  Förstår dig helt. Det är hemskt när ens kille har tentaperiod. De är lätt retlig, och har inte tid till något. Vilket är oerhört jobbigt när man har ett distansförhållande och det allt man har är en telefon eller msn som de knappt har tid med heller.

 4. Emsan skriver:

  Jo jag vet hur det är att ha en man som är buissy, min man pluggar inte men driver en web byrå och det krävs en hel del arbete även hemmifrån. Tänk er att ni sitter och har mysmiddag med er respektive och pling pling säger telefonen och så är det bara till att värma maten sen igen. Sänkläderna Bella har ser så mysiga ut=) En sak som är mysigt är att kurra ner sig i sin soffa när det regnar ute.. jag har hittat en drömsoffa http://www.myway2design.com/kropp-och-sjal/drommsoffan-malung-pa-karlskronamobler/

  Tänk om min sambo går med på att köpa den =) gottans ! kram allihop/Emily

 5. OJ OJ OJ, SER NI VART BLONDINBELLAS HAND LIGGER! ^^ (den nedre)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..