Man kan aldrig äta för mycket glass

Nils kom och störde med glass, fast det gjorde inte så mycket. Hann skriva en hel del, har även hela helgen åt det så att jag kommer igång på riktigt. Och så kommer jag få mycket tid i sommar att lägga på boken, efter att filminspelningen är klar … Nej nu ska jag göra iordning mig, det är ju middag med tjejerna och party ikväll!

  1. Absolut inte! jag älskar alla glassmaker förutom jordgubb!:D

  2. Oh, den glassen är så sjukt god. Har du tips på någon annan god glass, så här i sommartider?! 🙂

  3. Hedvig skriver:

    Tror inte alls att du äter så mkt som du
    skriver i bloggen, så smal som du är! 😉

  4. Fint gjort av honom 😛 Jag fick tjata på min pojkvän att vi skulle åka och köpa mjukglass igår 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..