Tack Petre och MUS för en fantastisk kväll!

�h åh åh vilken lyckad kväll! Och thank god att events börjat tidigt, då kan man komma i säng innan elva och orka morgondagen galant. Johan Petré och Make Up Store hade en väldigt lyckad kampanjfest för Bronzekollektionen, som alltid kan jag ju tillägga. Och det var roligt att ha med mamma! Hon är tjugo är äldre än jag och ändå tror alla att vi är syskon. Snacka om ego-boost för hennes del. Vi drack champagne, åt goda snittar, mumsade i oss chokladtryfflar och minglade runt. Söta Emilia sjöng även sin låt från Melodefestivalen som är så bra. Jag träffade även trevliga Beatrice Ask, vår coola justitieminister. Hon är en av mina förebilder.

.. Dags att hoppa ner i säng. Dock måste jag ta av mig ormskinnspumpsen först som fortfarande sitter på fossingarna. Tänk vilken bloggare jag är va! Kutar upp från taxin i all hast och bloggar det första jag gör. Hörs imorgon allihopa!

Min mamma och jag

Sveriges coolaste minister, Beatrice!

Mamma blev smått förälskad i Martin

Emilia Rydberg. Vi har samma efternamn! Isabella Löwengrip-Rydberg. Visste ni det?

På väg hem

 1. Såg att du heter Rydberg.Kolla in vickyworld.se och se en annan Isabell Rydberg. Ps.Jag gillar när du är blond istället.
  Blonds have moore fun!

 2. Hej, Isabella ! Jag tänker inte kommentera dina inlägg, utan bara be om hjälp att starta en blogg. Jag är en ”tant” på 61 år som aldrig har varit inne på en blogg förut, så jag kan definitivt NOLL om bloggning. Jag såg din blogg och bestämde mig för att chansa på att du kan tala om för mig vart jag ska vända mig för att komma igång. Jag tackar på förhand. Kram från Ulla

 3. mimy skriver:

  du ä verkligen en bra bloggerska ^^ du förtjänar ditt namn som bloggrottningen:P // mim

 4. bella?
  heter du Löwengrip-Rydberg?
  Varför är jag inte förvånad att du andvänder bara din mammas nam eftersom det låter så wannabe adligt? Precis som du alltså.
  Tror inte din pappa som heter Rydberg e så glad över det.

 5. både du och din mamma är sjukt vackra..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..