ANNONS

Styrketräning med PT

/

Jag tog en rejäl sovmorgon imorse. Nils klev upp redan vid sju för att han hade en tenta på juristlinjen som han läser. Var lite skadeglad över att jag kunde ligga kvar i tre timmar till. Jag är vanligtvis en morgonpigg människa men ibland så.. Idag har jag en lugn ta-hand-om-mig-själv-dag, det innebär att jag ska möta min personliga tränare vid klockan två på Balance, vid fyra ska jag till Karin och bli spray-tannad. Var över en månad sist jag blev brun! Och sedan ska jag tog ta en liten runda på stan, har lite saker som jag behöver köpa inför skidresan. När jag kommer hem kommer jag att ge er lite tips på smink som jag tycker är bra och så kommer jag skriva ett inlägg om vad man kan göra om man tror att en vän lider av ätstörningar.

Klockan 18.00 ikväll så svarar jag även på smsfrågor till 118 800!

Världens bästa träningsjacka från Adidas, byxor från Adidas
(men bytte till ett par Nike som jag har på bilden, dom går ner till anklarna,
bättre om man ska åka dit i kläderna) och världens bästa bh från Röhnisch.
Den har vaderade axelband som stöder bättre än vanliga!

178
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00