Styrketräning med PT

Jag tog en rejäl sovmorgon imorse. Nils klev upp redan vid sju för att han hade en tenta på juristlinjen som han läser. Var lite skadeglad över att jag kunde ligga kvar i tre timmar till. Jag är vanligtvis en morgonpigg människa men ibland så.. Idag har jag en lugn ta-hand-om-mig-själv-dag, det innebär att jag ska möta min personliga tränare vid klockan två på Balance, vid fyra ska jag till Karin och bli spray-tannad. Var över en månad sist jag blev brun! Och sedan ska jag tog ta en liten runda på stan, har lite saker som jag behöver köpa inför skidresan. När jag kommer hem kommer jag att ge er lite tips på smink som jag tycker är bra och så kommer jag skriva ett inlägg om vad man kan göra om man tror att en vän lider av ätstörningar.

Klockan 18.00 ikväll så svarar jag även på smsfrågor till 118 800!

Världens bästa träningsjacka från Adidas, byxor från Adidas
(men bytte till ett par Nike som jag har på bilden, dom går ner till anklarna,
bättre om man ska åka dit i kläderna) och världens bästa bh från Röhnisch.
Den har vaderade axelband som stöder bättre än vanliga!

 1. Jag tänkte först säga att jag skulle tycka det var skit kul att följa med dej på förhandsvisningen 🙂 Och sen är det sant att din blogg stängs på fredag ? Stog på Aftonbladet :S

  Hör gärna av dej 🙂 Skulle vara skit kul som sagt 🙂 Mvh Anna

  *skitkul, stod, dig, diverse kommatecken saknas.

  GLHF, languagerape…

 2. fruda skriver:

  den sporbh´n har jag också! tycker den är superbra!

 3. (: skriver:

  Den sportbehån har jag, riktigt bra och bekväm! 🙂 Dock tycker jag själv att ryggen ser konstig ut om man har ett vanligt linne över, konstigare än "vanliga" sportbehåar.

 4. isabell skriver:

  tipsar om sportgymbutiken.se.

  Gjorde precis min tredje beställning från dem. Kläder och småträningsartiklar har jag köpt =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..